- Başlık: Limgenci
- Durumu: Bağlı değil
- Kayıtlı: 06-01-2010
Başlık: modanın esintisinde eskitmeye çalıştığımız led ötesi plazma
iki gün önce nette gezerken keşfettiğim mecidiyeköyde türkiyenin en büyük showroomuna led tv almaya gittim.yardımcı olan arkadaş led tv lerin özelliklerinden bahsederken plazma düşünmez misiniz şeklinde bir soru yöneltilce bende bir satıcı olarak plazmaların ortalıkta dolaşan haberlerini duyup duymadığını sordum.buna rağmen alakasız olmama rağmen bana plazmaların özelliklerinden bahsetmeye başladı kullanım ömürlerinden kontrast oranlarından tepkime sürelerinden görüntünün doğallığından ve görüntü kaybının olmadığından bahsetti ilgilenmeyen ben ledle plazmayı test ederken buldum hareketli görüntüler gerçekten mükemmel tüm plazmalarda doğal tonlar ve akıcı bi görüntüyle mevcut...ve anladımki karşılaştırma yeteneğim yok o kadar özelliklerini inceleyen ben sadece isme bağlı kaldığımı anladım kontrast hertz kullanım ömrü tepkime sürelerini kaale bile almadığımı anladım ve plazmayı aldım beni bu yalan haberlerden kurtaran arkadaşa teşekkürler ayırdığım bütçeyle hem ii bi tv sahibiyim hemde güzel bi hafta sonu tatili....
Cevap modanın esintisinde eskitmeye çalıştığımız led ötesi plazma
arkadaşlar ayrıca görüntü her açıdan mükemmel tvnin yan tarafındada otursanın herhangi bi parlama görüntü kaybı söz konusu olmuyor stadda gibi maç seyrediyorum daha ne olsun
- Kayıtlı: 07-01-2010
kulaktan duyma şeylerle hareket etmemiz yanlış işi bilen kişilerden öğrenip net bilgi almanın yararını bende gördüm hatta bir gün boyunda call centerda farklı kişilere bağlandım ve plazma mı lcd mi önerirsiniz sorusunun cevabını aradım her biri ayrıntılı şekilde anlattı kesinlikle plazma cevabını aldım
- Kayıtlı: 13-12-2009
bencede plazma kalitesi baska diye düşünüyorum.çok güzel yorumlar yapılmış.insanlar yanlış bilgileniyor.çok güzel aydınlatmıssınz arkadslar .teskkrler.
plazma elektrik tüketir almışken lcd alın gibi cümlelerin esiri olabiliyoruz ve çoğu firma bunu açıkça anlatmıyor ve plazma stoklarında olmadığında lcd satmaya çalışıyor bence uygun fiyata ürün düşünüyorsanız kesinlikle hem kaliteyi hemde uygun fiyatı plazmada bulabilirsiniz
- Kayıtlı: 03-01-2010
bahsi geçen cihaz hangisi .hangicplazma acaba ?
- Kayıtlı: 21-10-2009
panasonic plazma kardeşim şaşma bence...
panasonic plazma kesinlikle tercihleriniz arasında olsun
Sayfa bilgisi
Misafirler mesaj gönderemezler. giriş yapın ya da kayıt olun.