nicolascage81

Başlık: SAMSUNG HT-BD7200 (2.1) EV SİNEMA SİSTEMLERİ

Ses Çıkış Gücü:   Speaker : 400 W
Desteklediği Formatlar:  DVD Player
Görüntü Özellikleri:  Bluray Player
Ses Özellikleri:  Dolby® Digital Prologic II ve DTS®

2+1
HDMI
USB Giriş

dr.elektro

Cevap SAMSUNG HT-BD7200 (2.1) EV SİNEMA SİSTEMLERİ

Bluray özellikli cihaz arayanlara 4 yollu kolonlara sahip bir sistem bence çok şık ve ödüllü olması da ayrıca ilgi çekici bence kristal tasarımıylada vazgeçilmez olur...En uygun bilişimde gördüm sizin bildiğiniz başka yer varmı?

xper

BENDE ARASTIRDIĞIMDA EN UYGUN OLARAK ORDA GÖRDÜM HATTA TÜM ÜRÜNLERİN HEPSİ DİĞER FİRMALARDAN ÇOK DAHA UCUZ...

34STYLE

geçen hafta bende uğramıştım...Evet ürünler uygun ve çeşit fazla...Ama daha önemlisi satış yapan personel...hepsi çok ilgili ve detaylı teknik bilgiye sahip...Açıkçası çok etkilendim...Zira ismi lazım değil SA grubunun bir mağazasında LCD PLAZMA arasındaki farkı sordum eleman bilemedi...Açıkçası marka kalitesi dedikleri olay bu olsa gerek...HER ANLAMDA MÜKEMMEL VE SINIRSIZ HİZMET ANLAYIŞI

noumasel

çok şık bir tasarım,hiç çalıştırmasan bile dekor olarak kullanırsın

muratdilekk

ev sinema sistemi samsung olmalı bütçe müsaitse tercih edilmesi gereken ürün tz225

PLAZMACI

ÖNCELİKLE SAMSUNG SES SİSTEMİNDE GERCEKTEN COK GUZEL BİR SURROUND ORTAMINDA GERCEKTEN 3 BOYUTLU SES VEREN SİSTEMLER ARASINDA ZATEN KENDİNİ KANITLAMIS BİR MARKA. AYNI ONUN GİBİ BU İŞİN PAZARLAMASINI YAPAN İSTANBUL BİLİŞİMDE GERCEKTEN MUKEMMEL BİR EKİP ANLAYISI %100 MÜSTERİ MEMMUNIYETİ İLE MÜŞTERİYE YAKLASNA FİRMA. DENEYİN VAZGECEMIYECEKSİNİZ.

muratdilekk

5.1 OLARAK BD 1250 TERCİH EDİLMELİ