Cevap LCD Televizyon öneri tavsiye başlığı
SİZCE 47LH5020 Mİ YOKSA 46B750 Mİ HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ.
SİZCE 47LH5020 Mİ YOKSA 46B750 Mİ HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ.
YADA PLAZMA TERCİH EDECEK OLSAM SİZCE PS8000 Mİ TERCİH ETMELİYİM YOKSA 42G10E YİMİ
ki suan ben 46b750 den yanayım sizce tercihim bu yonde olsa
nasıl bir ev sinema sistemi almalıyım tavsiyelerinizi beklıyorum
ÜRÜN SECİMİ SIRASINDA EN ÖNEMLİ UNSUR AYNI URUNE FARKLI FİRMALARDA YÜKSEK FİYAT VERİLEREK SATILMAKTADIR İNTERNETTE GEREKLİ İNCELEMELERİ YAPMADAN ÜRÜN ALIP DA OLMASI GEREKTİĞİNDEN COK DAHA FAZLA ÜCRET ÖDEMEYİNİZ
evet gerçektende çerçevesiz modeliyle çok güzel bi ürün. benzersiz bi tasarımı var. çok çabuk da reklamlarıyla piyasaya giriş yaptı. bende şiddetle tavsiye ederim
ARKADASLAR TAKİP ETMENİZDE HAFTA VAR SL SERİLERİNİN COK KISA BİR ZAMAN SONRA 9000 SERİLERİ GELİYIR TURKİYE'YE DEMEDİ DEMEYİN
ev sinema sistemindede samsung tercih edilmeli
http://www.akillifiyat.com/Product/ev_sinema_sistemi/samsung/en-ucuz-ht-tz325-fiyati/9-74-58996
lg nin yeni model 42lh9000 modelleri hem fiyat olarak uygun hemde performan olarak süper bi seviyede
ÇOK KULLANIŞLI BİR ÜRÜN GERCEKTEN BÜTÜN ÖZELLİKLERİ BİARADA BULUNDURMUŞ BİR CİHAZ.
ben burdan artık bütün arkadaşlara plazmalarada bakmalarını tavsiye edicem.
Sayfa numarası Mesajlar [ 21 to 30 of 38 ]
Anasayfa | Forum | Blog | İletişim
Laptop Bilgisayarlar | Cep Telefonları | LCD TV'ler | LCD Monitörler | Plazma TV'ler | Fotoğraf Makinesi
Limgen.com - Tüm Hakları Saklıdır © 2008
Bu siteyi ziyaret eden/kullanan herkes Kullanım Şartlarını okumuş ve kabul etmiş sayılırlar