YTR13WAS

Cevap LCD Televizyon öneri tavsiye başlığı

ARKADAŞLAR LG NİN 8000 VE 8500 SERİLERİNİ GÖRMENİZİ ŞİDDETLE ÖNERİYORUM. İKİ MODEL ARASINDAKİ TEK FARK 8500 DE KRİSTAL PARLAK EKRAN KORUMA PANELİ VE DİĞER TEKNİK VS TÜM ÖZELLİKLERİ AYNI. TASARIMI ÇOK İYİ

zamannım

selamlar...iyi akşamlar.arkadaşlar sl9000 lg nin led tvsi bilgisi olan arkadaşlardan bilgi isterim piyasada sadece istanbulbilişim getirecegi söyleniyor siz nedersiniz.fiyat olarakta baya iyi diye duydum şimdiden teşekkürler.

karakanat29

42SL8500 LCD TV LED TV'Yİ aratmayan ince tasarımı full hd   150.000/1 kontrast değeri ince tasarımı dvix ve bluetooth özelliğini de bünyesinde barındıran bir televizyon...

tzt

Ben sl8500 tavsiye ederim..LGnin lh7000 ve 5020 nin özelliklerini kapsıyor.Bildiğim kadarıyla Türkiyede ilk defada İstanbul Bilişim farkıyla bu cihaza sahip olabilirsiniz.Lg nin lh7000 ve 5020 ürünleri arasında kalanlar hiç düşünmeden bu cihazı alın derim.Linkini gönderiyorum.İnceleme yapabilirsiniz.İyi akşamlar diliyorum..

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_42SL8500-LCD-TV,11229.html

emineuma

bu ürünü en uygun fiyatlı olarak istanbul bilişimde buldum. fiyatlar zaten oldukça cazip.bu ürünün fiyatınında bu derece uygun olması gerçekten çok çok ii. ve türkiye de sadece yine burada bulunuyormus..ilgililerine duyrulur..

zamannım

SELAMLAR.ARKADAŞLARIMIN GÖRÜŞLERİNDEN SONRA FİKRİM ÇOK DEGİŞTİ.TÜM ARKADAŞLARA İLGİLERİNDEN DOLATI TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ AKŞAMLAR.

muratdilekk

32'' LERİ DAHİ 200 HZ VE 150000 CONTRAST DEGERE SAHİP TASARIN OLARAKDA HARİHA BIR GORUNTU VAR

teknolojixss

merhababen uzun süredir lg 42sl8500 modelini araştırıyorum ve harika bi cihaz olduğunu söyleyebilirim lh7000 ve lh5000 serilerinin karışımı olan lg 42sl 8500 de usb den divx oynatmablotoothince slim kasa akıllı sensör özellikleri ise çok ilgi çekici almak isteyenlere tavsiye edilir...

tzt

Bugün gazetede istanbul bilişimin ilanını gördüm hemen paylaşayım dedim..42SL8500 için 2.564,99 TL fiyat veriyor.LG Lcd düşünenlergazetedeki bu ilanı mutlaka incelemelerini tavsiye ederim..

karakanat29

42sl8500 fiyat olarak diğer modellere çok yakın o yüzden tercih etmemek çok saçma olur...  bu lcd klasmanında bir lcd henüz yok... bilişimde bu ürünü görmek mümkün..